Η Αγάπη και ο Έρωτας Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η αγάπη και ο έρωτας είναι φωτιά μεγάλη
μοιάζει με ανίκητο θεριό, που θέλει αγάλι-αγάλι
την μιά καβάλα σε οδηγεί σε Παραδείσου νύχτες
την άλλη σ’ έχει να κοιτάς, της λησμονιάς τους δείχτες….
(Ρ)Ρώτησε τους …γνωρίζοντες
αν πρέπει ν’ αγαπήσεις
Άμα χαθούν οι ορίζοντες
χάνονται και οι Δύσεις!!!!
Μην πεις: «Είμαι ανίκητος…έχω καρδιά σαν βράχο…»
η αγάπη και ο έρωτας μοιάζουν με μονομάχο
την μιά θα είσαι νικητής, με λάφυρο μια….Ρένα
την άλλη θα ‘χεις λαβωθεί, στου έρωτα την αρένα….
Η αγάπη και ο έρωτας είναι λυγμοί και ….φόβοι
ούτε και μοιάζουν με δεσμά που μιά σπαθιά τα κόβει
την μιά θα είσαι σ’ ουρανούς με πρίμα τον καιρό σου
την άλλη θα ‘χεις προδοθεί, απ’ το γλυκό « όνειρό σου»!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2015 |