Χωρισ Εσενα! Ελα Δημιουργός: Alskling, Μουσικήν ποίει, ώ Σώκρατες ...senza te, posso morire soltanto.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info χωρίς εσένα, είμαι ένα τίποτα.
χωρίς εσέ, να ζήσω δεν χωρώ.
χωρίς εσένα, νοιώθω λίγος και φτωχός.
χωρίς εσέ, πεθαίνω! είναι το μόνο που μπορώ.
αν ήθελα να πετάξω στον ουρανό, μονάχα τ' όνομά σου θα καλούσα.
αν ήθελα να κλάψω, θα ζήταγα τα χέρια σου τα δάκρυα να κρύψω.
αν ήθελα να αγαπήσω, μόνο εσέ να αγαπήσω, αγάπη, θα μπορούσα.
αν ήθελα να τραγουδήσω, μέσα στα μάτια σου θα έπρεπε να σκύψω.
μόνο με σένα είμαι εγώ κι είσαι τα πάντα!
μονάχα εσύ είσαι το απέραντό μου φώς!
μόνον εσυ κινείς του χρόνου τον ιμάντα!
μόνο εσύ κανεις να φεύγει ο καυμός!
δεν είσαι εδώ, και είν' όλα λυπημένα
είσαι μακριά - φεύγουν μαζί σου τα πουλιά.
Γύρισε τώρα! πριν αργά είναι για μένα.
Έλα! μια φλογισμένη σε προσμένει αγκαλιά!
Μάης 6, 2015 Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2015 | |