κάπου εκεί άφησα το βελονάκι μου Δημιουργός: Ζοιgalaxidou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάπου εκεί άφησα το βελονάκι μου...
όχι ότι είναι κάτι... αλλά να....
είναι που καθόμουν τα βράδια στη σοφίτα κι έπλεκα,
έπλεκα τ΄αστέρια που βγαίναν πάνω απ΄τα λιβάδια,
ασημένια,
έπλεκα το μονοπάτι με τις αγριοφράουλες
με πράσινη και κόκκινη κλωστή,
τις κραυγές των λύκων τις έπλεκα πιο μαλακές
και τις πατημασιές της αρκούδας τις έσβηνα
για να μη φοβάται το τριαντάφυλλό μου,
όταν γυρνούσε αργά τα βράδια...
Ζωή Γαλαξίδου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2015 |