Σα σεβασμού δόξας γεννούν αγγελούδια Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Αφιερωμένο θεάρεστα σε όλες τις εγκυμονούσες γυναίκες! Και με ιδιαιτερότητα στο γυναικείο φύλο! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και ο θεόμορφος ουρανός ευσπλάχνισε !
Τα ζωγραφισμένα πελάγη των θαμάτων !
Και αφουγκράστηκε με τη Γλαυκή Κώμη !
Τις προαιριστών ακρογιαλιών θάλασσες !
Σαν σκλαβώνω τη μυροβολία ανάδραση !
Στο λογισμό του ηλιογέρματου σώματος !
Σαν Παναγίες με το διανθιστό χαμογέλιο !
Σα σεβασμού δόξας γεννούν αγγελούδια !
Σαν εσύ η Ωραία της Ηδονής αναριγείσαι !
Στο σφρίγγος της κοιμωμένης ευμορφίας !
Σαν συγκλονίζεις με βάλσαμο και γιασεμί !
Τη γλαφυρή αγάπη νηνέμια και λυσίζωνα !
Σα σώζεσαι από τα θεόπνευστα ενδύματα !
Εσύ Κνιδία Αφροδίτη φλόγα των ουρανών !
Σαν ομνυείσαι στα ανεξάντλητα βλέμματα !
Στους ευτυχισμένους στοχασμούς ονείρου !
Για πάντα στη ακαταγωνίστη θήλυ γοητεία !
Στα πεφταστέρια της χαρμοσυνού σαγήνης !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-05-2015 |