Γιορτή της μανας Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
Σήμερα γιορτάζει
Το πιο απαλό χάδι
Η πιο ζεστή αγκαλιά
Το πιο όμορφο χαμόγελο
Η έναστρη νυχτιά
Σήμερα γιορτάζει
Η πιο αγνή αγάπη
Το πιο αγνό φιλί
Η απέραντη κατανόηση
Το φως στη σκοτεινιά
Σήμερα γιορτάζει
Αυτή που ξέρει, πριν πω
Αυτή που δίνει, πριν ζητήσω
Αυτή που πονάει, πριν πονέσω
Αυτή που ζει, όσο ζω
Σήμερα γιορτάζει
Η μάνα μου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/05/2010 Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-05-2015 |