Χαμός ενός αγαπημένου προσώπου Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΧΑΜΟΣ ΕΝΟΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Θυμάμαι μια μέρα
Κάτι με έπνιγε
Θυμάμαι μια μέρα
Ο αέρας φαινόταν, τόσο λίγος!
Όχι, ο αέρας δεν μύριζε φωτιά
Όχι, το τριαντάφυλλο ήταν ζωντανό
Όχι, ο ήλιος έλαμπε όσο ποτέ
Όχι, η ζωή συνεχιζόταν
Κι όμως εσύ έφυγες
Έσβησες σαν το κερί
Καντήλι που του τέλειωσε το λάδι
Και ο κόμπος μ έπνιγε
Όχι, δεν ήταν σαν σήμερα
Όχι, αλλά θα μπορούσε να είναι
Όχι, δεν σε ξέχασα ποτέ
Όχι, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 09/09/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 13-05-2015 |