Μόνο η αγάπη έχει αξία Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα ........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................όσοι ακόμα μπορούμε......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Αν ήξερες πόσο πολύ σε χρειάζομαι
να αγγίξεις για λίγο την ψυχή μου
να μπείς μέσα στα όνειρα που έκανα
να με νιώσεις και ν΄ακούσεις το κορμί μου!
Αυτό που με λαχτάρα κάθε βράδυ σε ζητάει
και η καρδιά έκανε χώρο να χωρέσεις
ν΄ακούσεις τον χτύπο της και πως πονάει
κι ένα κομμάτι της δικής σου, πάνω της να δέσεις.
Σε περιμένει καλοκαίρια και χειμώνες
ήρθε η άνοιξη μα και φθινόπωρο σαν φτάσει
αυτή θα έχει για σένα την πόρτα της ορθάνοιχτη
και σαν θα ρθείς εκεί να ξαποστάσεις.
Κουράστηκε μόνη της να ζεί και να υπάρχει
ζητάει κάθε τόσο την δική σου παρουσία
και πως να της πω της τρελής να ησυχάσει
αφού ξέρει πιά καλά, πως μόνο η αγάπη έχει αξία.
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ......... Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-05-2015 |