Πιάσε στά χέρια σου χάρτι Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλησπερες ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πιάσε στά χέρια σου χάρτι
να φτιάξεις χελιδόνια
νά φύγει γρηρορα ο καιρός
οπως τα ασπρα χιόνια
πιασε στα χέρια σου μπογιά
να ζωγραφίσεις κρίνα
καί σβήσε απ' το τετράδιο
έναν ακόμα μήνα
κινησα και δεν θ' αργήσω
εχει ορίσει ό καιρός
να χω εσένα μονο εσένα
από δώ και μπρός
να χω εσένα μονο εσένα
από δώ και μπρός
Πιάσε στά χέρια σου νερό
πλύνε το πρωσώπό σου
πάρε τού ήλιου τη χαρά
λάμψη στο μετωπό σου
κανε υπονή σου λέω
κανε υπομονή
οπου να νε τελειώνει
η δικιά μας προσμονή
κινησα και δεν θ' αργήσω
εχει ορίσει ό καιρός
να χω εσένα μονο εσένα
από δώ και μπρός
να χω εσένα μονο εσένα
από δώ και μπρός ! Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2015 |