Θέλω αγάπη Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλώς σας ξαναβρίσκω, καλή βδομάδα στην εκλεχτή στιχοπαρέα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΕΛΩ ΑΓΑΠΗ
Δεν βαστώ άλλο στην άκρη,
Ακόμα και αν φταίω,
Να χύνω μαύρο δάκρυ,
Να μ' έχεις τελευταίο.
Σου ζητώ την αγάπη,
Με άλφα κεφαλαίο,
Στο γράφω σε κιτάπι,
Με τρόπο θαρραλέο.
Δεν βαστώ άλλο στην άκρη,
Σ’ αγαπώ πλάσμα ωραίο.
Στα πλάτη και στα μάκρη,
Να συμβεί είναι μοιραίο.
Θέλω μόνο την αγάπη,
Και σου το ξαναλέω,
Δεν γυρεύω χρυσό χάπι,
Κι ούτε τρελός να κλαίω.
+ 17/5/15
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 17-05-2015 | |