Θλιμμένη νύχτα Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό μεσημέρι σε όλους και την αγάπη μου!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΝΥΧΤΑ
Θλιμμένη νύχτα σώπασε
γι' αγάπη μη μιλήσεις
το σήμερα σε ντρόπιασε
και ζεις με ψευδαισθήσεις
Θλιμμένη νύχτα
η καληνύχτα
νωχελική
γυμνά τα στήθεια
και η αλήθεια
εικονική
Θλιμμένη νύχτα
η καληνύχτα
ενοχική
ζητά βοήθεια
κι από συνήθεια
υποχωρεί
Θλιμμένη νύχτα δάκρυσε
τ' αστέρια μη μετρήσεις
το όνειρο σε άφησε
και καις τις αναμνήσεις
Θλιμμένη νύχτα
η καληνύχτα
νωχελική
γυμνά τα στήθεια
και η αλήθεια
εικονική
Θλιμμένη νύχτα
η καληνύχτα
ενοχική
ζητά βοήθεια
κι από συνήθεια
υποχωρεί
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-05-2015 |