η γη μας καλεί σε βοήθεια Δημιουργός: Elen Louka Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η γη μας καλεί σε βοήθεια
Εκεί στο βάθος του διαστήματος
γαλάζιος πλανήτης γη αεικίνητος
σαν σφαίρα λαμπερή αιωρείται στο κενό
σε σταθερή ελλειπτική πορεία για καιρό
εκατομμύρια χρόνια λένε τώρα
γυρνάει πάντα με ακρίβεια στην ώρα
μια βόλτα γύρω από τον ήλιο
τέσσερις εποχές ανά την υφήλιο
η ζωή μας τώρα κινδυνεύει
ολική καταστροφή παραμονεύει
λάθη ανθρώπων η αιτία
γιατί το κέρδος είχε σημασία
η μόλυνση της γης και του αέρα
βάζει τη ζωή των έμβιων όντων παραπέρα
το κλίμα αλλάζει συνεχώς
δεν μένει άλλος χρόνος δυστυχώς
ήρθε η ώρα για δράση πιο γοργά
για σωτηρία του πλανήτη πριν είναι αργά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2015 |