Δεν είχα εγώ δικαίωμα Δημιουργός: leonidas.martelos, Ν. Θεοδωρόπουλος(Λεωνίδας Μαρτ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Από μικρός κουράστηκα
Να φτάνω στην πηγή
Και το νερό στο στόμα μου
γεύση να 'χει πικρή
Ενώ όλα φαινόντουσαν
Πώς "πήγαιναν καλά"
Στο παρά πέντε έμενα
Μόνο με τη χαρά
Δεν είχα εγώ δικαίωμα
Στις τύχες της ζωής
Γιατί δεν το προέβλεψε
Ο ...."Κατασκευαστής"!!
Ποτέ του "δε με ήθελε"
Δεν είδα ένα φως
Το έργο μου παιζότανε
Όλο στα... "προσεχώς"....
Μετά από κάθε χτύπημα
Ερχόταν κι η "στραβή"
Κεφάλι εγώ δε σήκωνα
Μ' είχαν καταραστεί!
Δεν είχα εγώ δικαίωμα
Στις τύχες της ζωής
Γιατί δεν το προέβλεψε
Ο ...."Κατασκευαστής"!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-05-2015 |