Σταματα Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΑΜΑΤΑ
Το δάκρυ μου δεν άφησα να δεις...........
να μην τολμήσεις να 'ρθεις να με βρεις...
στα μάτια σου το είδα καθαρά...............
πως ήσουν ένα λάθος τελικά.
Σταμάτα να μου λες πως μ'αγαπάς........
τα όνειρα τελειώσανε για 'μας................
σταμάτα ψέματα να μου πουλάς...........
την άδεια σου καρδιά ...μην σπαταλάς.
Σταμάτα και κατέβα τώρα εδώ...............
έχασες της ζωής μου το σταθμό.............
σταμάτα..και ελπίδες μη ζητάς..............
πια δεν υπάρχουν...έσβησαν για μας.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2015 |