Στους λαθρομετανάστες Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό απόγευμα σε φίλους και γνωστούς!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Είναι κι αυτοί άνθρωποι…
Με ψυχή και αισθήματα,
Το κρίμα πέφτει πάνω μας,
Να καταλήγουν θύματα.
Είναι κι αυτοί άνθρωποι…
Κι έχουνε προβλήματα,
Πεινάνε οι φαμίλιες τους,
Τους σακατεύουν βλήματα.
Είναι κι αυτοί άνθρωποι…
Παλεύουν με τα κύματα,
Σαν να γινήκανε υπαίτιοι,
Στα πιο βαριά αδικήματα.
Είναι κι αυτοί άνθρωποι…
Μας στέλνουνε μηνύματα,
Για μια καλύτερη ζωή,
Να κινήσουν τα νήματα.
……
Αδέρφια όχι δυνάστες,
Στους λαθρομετανάστες.
+ 23/5/15
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-05-2015 |