Ο ανακόντας Δημιουργός: peiraiotissa, AΘΗΝΑ Καλησπέρα σε όλους!Μετά από καιρό με δύο παλιά μέλη...(δείτε σχόλιο) Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα ήσουν ξερολούκουμο
αν είχες τα προσόντα...
ανάμεσα στα σκέλη σου
να είχες ανακόντα
Αλλά δεν είχες τίποτα
που να θυμίζει... φίδι
και κείνο που αντίκρυσα
έμοιαζε ...σαμιαμίδι
Τα πάνω κάτω ήρθανε
με τούτο που με βρήκε...
δεν ένιωσα ούτε στιγμή
αν μπήκε ή αν βγήκε
Γι αυτό κι εγώ αποχωρώ
και πάω σ΄άλλη φάση...
καλύτερα με δονητή
παρά με το Θανάση Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-05-2015 |