Θέλω ν' ανάψω μιά φωτιά Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος ζε'ι'μπέκικο ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλω ν' ανάψω μιά φωτιά
και μέσα να πετάξω
τά γράμματα πού μού γραφες
καί όλα νά τα κάψω
ότι εγώ καί να κανα
πίσω γιά νά σέ φέρω
τίποτα δεν καταφερα
το τέλος μας δέν θέλω
Δέν θέλω νά χω γράμματα
πού να μιλούν γι' αγάπη
δέν ΄θέλω να χω τίποτα
καί σύ να σε φευγάτη,
Θέλω να ανάψω μιά φωτιά
πάνω της να χορέψω
ένα ζε'ι'μπέκικο βαρύ
γιά νά σέ σαγινέψω
να γινουμε οπως παλιά
ξανά αγαπημένοι
και οχι να μη μιλιωμαστε
και να μαστε δυό ξένοι
Δέν θέλω νά χω γράμματα
πού να μιλούν γι' αγάπη
δέν ΄θέλω να χω τίποτα
καί σύ να σε φευγάτη,
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2015 |