τοσα λουκετα Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Λουκετα παντου φραχτες παντου
Ο φοβος φταιει που κρυβει την ιστορια και τα γεγονοτα
Εχει βαση γιατι στην καλοσυνη εκαναν ντου
Εισβολεις λαθραιοι συμφεροντολογοι μα και συγγενεις πανω απ ολα
Τοσα λουκετα που κλειδωσαμε και την καρδια μας
Τοσα λουκετα που κλεισαμε και τον ερωτα μας
Τοσα λουκετα τοσες κλειδαριες
Που ουτε συχωρουν ουτε αγαπανε οι καρδιες
Συρτες καγκελα παντου
Γιατι εκαναν στην ευγενεια ντου
Στο καλωσηρθες βγαλανε μαχαιρι
Και δαγκωσαν οταν απλωσες χερι Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-05-2015 |