Πειράζει; Δημιουργός: velico, Καλλιόπη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αν δεν μπορείς να το εκφράσεις
δεν πειράζει μωρέ,
θαψε το μέσα σου.
Άνοιξε ένα βαθύ λάκκο στην καρδιά σου ή και στη ψυχή σου
-ότι σε βολεύει εσένα,δεν πειράζει-
και φύτεψε το σα να ταν σπόρος.
Μην κλάψεις ,δεν πειράζει
Ασε τα δάκρυα να κυλήσουν πίσω να ποτίσουν το σπόρο αυτό.
Δεν πειράζει, όλο και κατι θα φυτρώσει.
Εντάξει, μπορεί και να πονέσεις πολύ όπως θα βγάζει ρίζες μέσα σου και θα μεγαλώνει
αλλά δεν πείραζε, μην το εκφράσεις, μην το πεις άμα δε θες.
Και ένταξη,μπορεί να γίνει και κισσός και αργά και σταθερά να μεγαλώνει
Και να τυλήγει την καρδιά σου, τη ψυχή σου
-είπαμε, ότι σε βολεύει εσένα.
Και να βγει και λίγο παραέξω. ...από τα μάτια, τα αυτιά σου, το στόμα.
Ίσως. ...
Αλλά δεν πειράζει μωρέ. ...
Να αρχίσει να σε πνίγει να σε ακινητοποιεί...
Μπόρει να βγάλεις και ρίζες και για πάντα στο ίδιο σημείο να ριζώσεις
Αλλά δεν πειράζει μωρέ, πειράζει;
Μόνο, αν ανοίγεις το λάκκο πρόσεξε μην αναστενάξεις.
Γιατί όπως θα φυσάει ο αέρας στα φυλλώματά σου θα φεύγουν και αναστεναγμοί
Εκτός κι αν δε σε πειράζει. ... Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-06-2015 | |