Βαλτο διπλα στη Φερραρι Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info τι κοιτας!!τι σου΄χει μεινει
το σαλονι Λαμποργκινι
αϊντε βιβα και ασπρο πατο
το σαλονι το λουσατο
σου περισεψαν ευρω
το ατι το διαστημικο
στ'ονειρο σου θα το δεις
μονο μη πολυγκαζωνεις
στο λεπτο τ'απογειωνεις
πατα χιλια δυο κουμπακια
προσεχε τα σαμαρακια
βγαλτο και στην εθνικη
σε ευθεια τελικη
με τριακοσια να πηγαινεις
τ'αλογα της παινεμενης
πατα το και θα σε παει
κατ'ευθειαν στο φεγγαρι
οταν το πρωι ξυπνησεις
στο σαλονι σου ειδησεις
τοσο εχουνε τ'αντιδια
μπροκολα και κουνουπιδια
τρεχα μπες στο παραμυθι
το κουκι και το ρεβυθι
γκομενα να τη φλερταρεις
τριαντα μια θα'ειν Φλεβαρης
οταν θα την αποκτησεις
ωρε γκαζια αναρτησεις!!
εγω σου λεω μη το παρεις
προβλημα που να παρκαρεις
βαλτο διπλα στη Φερραρι
στην απεναντι αλανα
τεσσερα τ'αεροπλανα
παρε και μια αστον μαρτιν
τοση κουραση εις ματην
μαυρη για τις Κυριακες
σε ραχουλες διακοπες
χορτασες,τι τα γυαλιζεις
τις σελιδες ολο ανοιγεις
παρε και μια Μαζερατι
να'χω και εγω κατι
εχουμε το φορτηγο
φορτωσε πολυ σανο
με αυτο θα τα ταϊζεις
το'χασες δε το νομιζεις?
τελος παρε και μια πορσε
ε ρε γκαζια!!!εδω αποψε Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-06-2015 |