μ' έβαλαν στά μανταλάκια Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος τσιφτετελάκι ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οί γνωστοί μου καί οί φίλοι
λέν τούς άναψα φυτίλι
καί γιά δυό γλυκά ματάκια
μ' έβαλαν στά μανταλάκια
δέν μού φτάναν όλα τ΄ άλλα
έχω τώρα καί αυτούς
να μού λέν' μιά πιτσιρίκα
τι την θέλει ένας παππούς
τέτοια ζήλια καί κακία
δέν τήν έχω ξαναδεί
γιατί κάνω ότι μ΄ αρέσει
κι ότι δέν μπορούν αυτοί
Οί γνωστοί μου καί οί φίλοι
λέν τούς άναψα φυτίλι
κι είναι ολοι από προχθές
μές το σπίτι με ποδιές
κόπηκαν τό σούρτα φέρτα
τά μπουζουκια ό χαβαλές
το ριξαν στά μοναστηρια
γιά να σωσουν τις ψυχές
τέτοια ζήλια καί κακία
δέν τήν έχω ξαναδεί
γιατί κάνω ότι μ΄ αρέσει
κι ότι δέν μπορούν αυτοί
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-06-2015 |