Είδωλα Δημιουργός: Νικόλας Φ. Κοκρής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Το φως θέλει φως.
Ο Νους θέλει Δημιουργία. Ήλιο.
Η Δύναμη θέλει καρδιά. Φλόγα.
Ο Πόνος θέλει μνήμη. Λάμψη.
Πάντα είναι παρόν ένα σέπαλο πόνου.
Ίσως το Φως. Ίσως η Φωνή Του.
Ο Πόνος είναι η αίσθηση της αλλαγής του παλμού.
Στο ρολόι του Κοσμικού Ήλιου.
Επίθυμίες είναι οι όμορφες κόρες του Πόνου.
Είναι Νεράιδες του Σκοταδιού που ζουν στο Φως των Ονείρων.
Σκοτάδι είναι η τέφρα των Ονείρων.
Τα Όνειρα είναι ελπίδες με κλουβιά τα μάτια.
Πίστη είναι το Αληθινό Όνειρο.
Υγεία είναι το Καλημέρισμα των Μοιρών.
Η Ψυχή είναι πυραμίδα.
Από τρεις αχτίδες.
Σκέψη.
Πράξη.
Γνώση.
Αγαλλίαση είναι η Αέναη Λύτρωση.
Σε Έμψυχο Κορμί Φως. Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2015 |