Σαν εκκλησιαστείς στις ψυχές των ονείρων Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Μια διανθισμένη ευτυχισμένη χαμογελλεία καλημέρα στους λατρευομένους εραστές των στίχων! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σαν αγροίκησε η πρώτη βροχή της αγάπης !
Αλμύρα γέννησε το Άρωμα του ανθρώπου !
Με έναν θεό πρωτόπλευστο για προσευχές !
Με έναν θεό πρωτάγγελτο για γαληνεύσεις !
Σαν ενθουσιαστείς στα πελάγη της φωτιάς !
Σαν εκκλησιαστείς στις ψυχές των ονείρων !
Σαν καρποφορείς τις πεμπτουσίες συλλογές !
Για να υπηρετείς την μυσταγωγική ανθορά !
Για να ομολογηθεί ως χάρην η ευσπλαχνία !
Για να διαχέεται της ευδοξέως η παρρησία !
Σαν επαφίεται ο πειρασμός των στοχασμών !
Για να χαμογελλούν τα εκπληρωμένα κάλλη !
Για πάντα στις ευγνωμοσυνούς ακρογιαλιές !
Των γυμνιωθέντα χαρμοσυνούς στεργασμών !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 22-06-2015 |