Ερωτικοί ιριδισμοί Δημιουργός: Δημήτρης Ιατρού Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ερωτικοί ιριδισμοί
Πυρόξανθα τα μαλλιά
με πάνω τους τα γυαλιά
και μάτια ποικιλόχρωμα
με μάγουλα ροδόχρωμα
Βελούδινο αίσθημα
κι ιμερικό προαίσθημα
νεανικών ερωτικών παλμών
Με αντανακλάσεις ιριδισμών
Μαλλί μακρύ μεγαλωμένο
μα όχι ισιωμένο
ατίθασα τσουλούφια
μα λόγια όχι κούφια
Χωρίς στηθόδεσμο το στήθος
στητό ακέραιο το ήθος
την ήθελα κατάδική μου
έρωτα πηγή μοναδική μου
Τα μάτια ονειροπόλα
με έρωτα φλογοβόλα
χαμόγελο γλυκό
σύνολο μοναδικό
Ποιητική διάθεση σαφής
αυτό το βλέπει ο καθείς
με τα ποιήματα δοσμένα
για βιβλίο φροντισμένα
Σύντομα θα ´μαστε μαζί ξανά
προς τον γάμο ωσανά
θρόισμα της προσδοκίας
και όνειρο της ευτυχίας
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2015 |