Aνήκεις κάπου αλλού Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ρώτησες ξανά απο συνήθεια
τι μου λείπει απο όλα πιο πολύ
μα τολμώ και κρύβω την αλήθεια
με πονάς εσύ μόνο εσύ
πώς να σε πώ αγάπη μου
που ξέρω πώς ανήκεις κάπου αλλού
έλα και σκούπισε το δάκρυ μου
να νιώσεις πόση είναι η ανάγκη μου
και η λαχτάρα ενός γλυκού φιλιού
δεν μου βγαίνει απόψε η καληνύχτα
θέλω να σου πώ το μυστικό
και συγνώμη λέω στο θεό
στη ψυχή μου έχω καταιγίδα
μα στο βάθος τρέφω μια ελπίδα
να μου πείς καρδιά μου σε αγαπώ.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-06-2015 |