Κάνω Για Σένα Ευχή Δημιουργός: SeCReTxGR, Χρήστος Μπαλτατζίδης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]Κι αν την ζωή μου τη μισή,
ήρθες με φόρα να γεμίσεις,
γέλιο να μου χαρίσεις.
Τώρα που φεύγεις βιαστική,
πάρε μαζί σου αναμνήσεις,
εμένα μη μ' αφήσεις...
Κάνω για σένα ευχή,
εκεί που πας να αντέξεις,
να μη νιώσεις ποτέ μοναχή.
Κάνω για σένα ευχή,
τα μάτια σου να μη βρέξεις,
ούτε ένα δάκρυ το δρόμο μη βρει..
Κάνω για σένα ευχή,
εκεί που πας μη φοβάσαι,
μόνη σου δεν θα 'σαι εσύ.
Κάνω για σένα ευχή,
στα όνειρα σαν κοιμάσαι,
θα 'μαστε πάλι μαζί!
Όσο κι αν δεν μου μιλάς,
πως πονάς τώρα ξέρω,
και εγώ υποφέρω...
Όσο κι αν δεν μου μιλάς,
όσο κι αν προσποιείσαι,
μακριά μου όταν είσαι,
όλα μιλάνε για 'μας,
μα εσύ την πλάτη γυρνάς...
Κάνω για σένα ευχή,
εκεί που πας να με νιώσεις,
θα σου στέλνω αγάπη πολύ.
Κάνω για σένα ευχή,
τον όρκο να μη προδώσεις,
να 'μαστε πάντα μαζί![/align]
Χρήστος Μπαλτατζίδης 28/06/2015 Δημοσίευση στο stixoi.info: 29-06-2015 | |