Μια ανάποδη αρχή Δημιουργός: Angelic, Βίκυ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Στης ζωής το περιβόλι
Ανθισμένη ανεμώνη
Θέλω κάποιον με το ζόρι
Να μου στρίβει το τιμόνι
Άντρα με μπέσα και μαγκιά
Και όχι λόγια περιττά
Μάλαμα να ΄χει για καρδιά
Τετρακόσια τα μυαλά
Καραβοκύρη μερακλή
Να ΄ναι η δική σας η ευχή
Να μ’ αγαπήσει στη στιγμή
Στο λεπτό δίχως σιγή
Και οι δυό μαζί να περπατάμε
Να πίνουμε να τραγουδάμε
Και ας μη ξέρουμε που πάμε
Μαζί και οι δυο να ξεδιψάμε
Η ζωή να μας βοηθάει
Και όπου θέλει ας μας πάει
Και όταν το καράβι σπάει
Γι’ αλλού εκείνη να τραβάει
Μα πάντα να ΄μαστε μαζί
Και αν είμαστε και ταιριαστοί
Όνειρο θα ΄ναι, άπιαστο πουλί
Μια ανάποδη αρχή
Για μια ζωή αληθινή
Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2015 |