Αυτό το Καλοκαίρι Δημιουργός: Rannia . k, ΡΑΝΙΑ Καλό απόγευμα σε όλους και ένα όμορφο υπόλοιπο Καλοκαιριού με την ελπίδα πάντα για καλύτερες μέρες!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Αυτό το Καλοκαίρι
φωτιά θαν' τα φιλιά
γλυκό το μεσημέρι
πλατιά η αγκαλιά
Αυτό το Καλοκαίρι το ζεστό
καρδιές θ' αναστηθούν
μες το σκοτάδι
θα βρει η ευτυχία ουρανό
πληγές θα γιατρευτούν
με ένα χάδι
Αυτό το Καλοκαίρι
γυαλός θαν' η ζωή
κι εσύ γλυκό μου ταίρι
χρυσή ανατολή
Αυτό το Καλοκαίρι το ζεστό
καρδιές θ' αναστηθούν
μες το σκοτάδι
θα βρει η ευτυχία ουρανό
πληγές θα γιατρευτούν
με ένα χάδι
Ρ.Κ Δημοσίευση στο stixoi.info: 30-06-2015 |