Της άνοιξης και του έρωτα Δημιουργός: πυξιδα Για μια ανοιχτή πρόσκληση που μπορεί να ικανοποιείται ως προς την εποχή, υπολείπεται όμως ως προς το συναίσθημα.Ο χρόνος θα δείξει... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανοίξτε τα παράθυρα
να μπεί η πνοή του Μάη,
ο ήλιος έξω χαίρεται
και η φύση χαμογελάει
Ο ύστατος της άνοιξης
μα ο πιο αγαπημένος,
με μύρια τριαντάφυλλα
στεφανοστολισμένος!
Με τα χιλιάδες χρώματα
λουλούδια ζωγραφίζει,
και με γλυκά αρώματα
την όσφρηση ζαλίζει!
Τα έντομα ξετρέλανε
και τα πουλιά ενώνει,
είναι η αγάπη που ξυπνά
και το κακό το λυώνει!
Μέσα σε αυτό το σκηνικό
κι εγώ θέλω να ζήσω,
και στο μαβί το παρελθόν
να μην ξαναγυρίσω
Κοντά μου τώρα έλα κι εσύ
κάνε μου το χατίρι,
μαζί για να βιώσουμε
αυτό το πανηγύρι!
Και όταν ο ήλιος κουραστεί
κι ανάψουνε τ'αστέρια,
εμείς θα κάνουμε ευχές
με αγκαλιασμένα χέρια
Και στο ασήμι του φεγγαριού
τα μάτια θα το πούνε,
τα σ'αγαπώ που στάθηκαν
στα χείλη που ριγούνε... Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-05-2006 |