Τίποτε φτηνό Δημιουργός: Μαρία Χ., Μαρία Χατζηγιάννη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Συνήθισα να φεύγεις από μένα
Και τώρα πια δεν θέλω να γυρίσεις
Διέγραψε λοιπόν τα περασμένα
Και βρες άλλην απάτη ν' αγαπήσεις...
Δεν φεύγω απ' το σπίτι μου, σου λέω
Τα χείλη μου δεν βάφω πια για σένα
Εγώ θέλω έναν έρωτα γενναίο
Να τρέχει σαν ταχεία δίχως φρένα...
Εμένα δεν μου φτάνει μία νύχτα
Να σβήνει στον καφέ τον πρωϊνό
Απόψε τα χαρτιά σου όλα ρίχτα
Δεν δίνομαι σε σώμα δανεικό...
Πασχίζουν να ορίσουν την αγάπη
Τον έρωτα, τον πόθο, την ορμή
Δεν χάραξαν οι δρόμοι το διαβάτη
Στις σχέσεις δεν χωράνε ορισμοί...
Σαν φάντασμα στο σπίτι μου γυρίζω
Ξυπόλυτη.. με άσπρο νυφικό
Τις νύχτες που θα ζούσα στις χαρίζω
Δεν δέχομαι πια τίποτε φτηνό...
29/4/2006
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-05-2006 |