Ευθείες που τέμνουν Δημιουργός: 8EIA_LOLA Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάθαρση
Περίοδος να εξαγνιάσεις το σώμα από τον χρονο.
Κάθαρση
Περίοδος για να χωρεσεις ξανά στον χώρο όλος.
Κάθαρση
Περίοδος για να ακουσει ο νους την α;λήθη-νή εκδοχή του
Κάθαρση
Περίοδος πυξίδας του βορρά.
Ή αναποφάσιστος πάτος κλεψύδρας..
Ποσά κοινά μυστήρια τέμνουν σε εκείνο ακριβώς το σημείο που βρισκεσαι?
Ποσους συντελεστές μπορεί να έχει ή κατεύθυνση?
Η μοίρα είναι ή κουκίδα από την οποία περνάνε απειρες ευθείες.
Και αν διαλέξεις να τραβηξεις άλλη μια να θυμάσαι πως όλες ξεκινούν από το το ίδιο σημείο.
Εσένα- Δημοσίευση στο stixoi.info: 07-07-2015 |