Την μοίρα σου άλλαξε Δημιουργός: Stihourgos, Νίκος Χασάπης ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΜΟΣ Δ' ΠΑΜΕ ΓΙ ΑΛΛΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [B][align=center]ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕ
Οι δυσκολίες της ζωής σε έχουνε κουράσει
οι ατιμίες κι οι ψευτιές σε έχουνε ταράξει
την τύχη σου σιχάθηκες που είναι κολλημένη
από τον κόσμο χάθηκες με μηχανή κλεμμένη
Λες πως δεν έχεις δύναμη την μοίρα σου ν' αλλάξεις
πως ό,τι και να κάνεις πάλι εσύ θα χάνεις
πως δεν μπορείς να σηκωθείς και σκύβεις το κεφάλι
πως η ζωή σ' αρνήθηκε έχασες και ηττήθηκες
και δεν αντέχεις πάλη
Την μοίρα σου άλλαξε μπορείς αγώνες να μην πάψεις
στον Άγιο σου άναψε κερί την πίστη σου μην χάνεις
Με πίστη, θάρρος, δύναμη οπλίσου και προχώρα
ευχή αν έχεις δύσκολη το θαύμα θέλει ώρα._ Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-07-2015 |