Ουδέν κακόν αμιγές Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ
Έκανα μαύρα μάτια, να σε δω
Αλλά μου πάνε
Γι αυτό σου λέω, ευχαριστώ
Κι ας πονάνε
Πονάει, η απουσία σου
Αλλά η ζωή, είναι έτσι
Ουδέν κακόν, αμιγές καλού
Που ‘λεγαν κι οι αρχαίοι
Έστειλα τη σκέψη, να σε βρει
Αλλά χάθηκε
Γι αυτό σου λέω, σαγαπώ
Κι ας πονάει
Πονάει, η απουσία σου
Αλλά η ζωή, είναι έτσι
Ουδέν κακόν, αμιγές καλού
Που ‘λεγαν κι οι αρχαίοι
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 07/09/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-07-2015 | |