Τα σίγουρα χαρτιά Δημιουργός: ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ, Διαμαντής Παππάς Αφιερωμένο στους μεγάλους χαμένους του.....έρωτα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μου έλεγες θυμάμαι
ήσυχος να κοιμάμαι
κι εγώ που σ' αγαπούσα
σ' αυτό βασίστηκα.
Μα ήσουνα μαρτύριο
ένα χρηματιστήριο
ο έρωτας μια φούσκα
και εγκλωβίστηκα.
Ρ
Δώσε μου πίσω την καρδιά μου
και τα χαμένα όνειρά μου
τι να τα κάνεις τώρα πια
δεν είναι σίγουρα χαρτιά.(δις)
Έπεσα από την βάση
κι έχεις αλλάξει στάση
για σένα δεν μετράνε
πια τα αισθήματα.
Πάρε τα πράγματά σου
και τα προγνωστικά σου
υπάρχουν παρακάτω
και άλλα θύματα,
Ρ
Δώσε μου πίσω την καρδιά μου
και τα χαμένα όνειρά μου
τι να τα κάνεις τώρα πια
δεν είναι σίγουρα χαρτιά.(δις)
Διαμαντής Παππάς
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-05-2006 |