Η μικρή λιμνούλα Δημιουργός: Grisio Από την ποιητική συλλογή "Πέφτοντας στην λίμνη"... το δεύτερο... χαχαχα!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Βαθιά σε μια μικρή λιμνούλα
παίζουν με τόπια οι ξωθιές
αυτά που κλέψαν μιαν αυγούλα
παληκαριών ζεστές καρδιές
Αυτών που μάθαν ν' αγαπούνε
και πάθη που 'χουν αισθανθεί
τα όνειρα που λαχταρούνε
για μιαν αγάπη που ανθεί
Και τα κρατούν γερά στα χέρια
να μην τυχόν και τους χαθούν
μέσα τους κρύβουνε τ' αστέρια
κι αν τα φιλήσουν θα τα δουν
Μα σαν φιλήσουνέ το τόπι
όλη η μαγεία θα χαθεί
θα μείνει μόνο ξεροτόπι
και μια γουλιά γλυκό κρασί
Βαθιά σε μια μικρή λιμνούλα
στα χέρια έχει μια ξωθιά
τόπι που έκλεψε μιαν αυγούλα
με την δική μου την καρδιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-05-2006 |