Αγερα Φυσα με Δημιουργός: datarem2, Στεφανος Ανθόπουλος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μια ζωη σε καρτερώ
Έστω για λιγο να σε δω
Μια ελπίδα να ερθεις γρηγορα
Πριν να χαθω στη λήθη
Μιας γυνης το παραμύθι
Σα τα λογια κάποιου ρήτορα
Αγερα φυσα με να σκορπιστω
Στο πέλαγος
Σαν το αμπέλι ενός τρελου
Να καταλήξω ξεφραγος
Δεν υπομένω αλλο ματια μου
Θα μαζεψω τα κομμάτια μου
Θα αλλάξω προορισμό
Πριν να ναι πολυ αργά
Θα παριστάνω τον φυγα
Τη λύτρωση να βρω
Αγερα φυσα με να ταξιδεύω
αλάργα
Στιγμή μη νοσταλγησω
Τα καστανα της ματια
Στεφανος Ανθοπουλος - Κατοχυρωμένο
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2015 |