Οι πασσαρέλες του Βαρδάρη Δημιουργός: ivikos ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κρατούσες τη παλιά φαρέτρα
κι όταν σου είπα: «Δος μου βέλος»
μου λες: «Τον έρωτά μας μέτρα
κι αν λείπει κάτι….δώσε τέλος!!!!!»
Άλλαξα τη παλιά τη ρότα
και σου είπα μ’ ένα βλέμμα λύπης:
«Στα στέκια μας, αν θέλεις ρώτα
πόσο τρελαίνομαι όταν λείπεις…»
Οι αντίζηλοί μου ενεδρεύαν
πως να σωθώ απ’ τη βολή τους
τα ξένα χείλη σε μαγεύαν
κι έλεγες νέκταρ το φιλί τους
Κόντευε τέλειωμα Φλεβάρη
και λεν’….. αντί να με τιμήσουν:
«Οι πασσαρέλες του Βαρδάρη
τις κολλεξιόν ….θα σταματήσουν……»
Δημοσίευση στο stixoi.info: 01-08-2015 |