Ελπιζω,λεω....ισως Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Ρομαντικα μια καλημερα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ισως,λεω... ισως
της φαντασιας μου ο μυθος
αναζητουσα χτες το βραδυ
τη μορφη σου στο σκοταδι
μου'χες πει,τοτε θυμησου
εγω αγαπη μου μαζι σου
θα'μαι και οπου γης
τα χερια μου παντα θ'απλωνω
φεγγαρι μου,να σε διπλωνω
τιποτα να μη σου λειπει
στα ματοκλαδα σου λυπη
και ψιχαλες της βροχης
φτερουγες,για να ζεσταθεις
γυρω σου,μια προστασια
οι δυο μας,στην αθανασια
θα πεταξουμε σε κηπους
τριγωνακια Παραδεισους
λαθος και μια ουτοπια
λογια λογια και απιστια
δεν ησουνα ποτε εδω
ελεγα με το καιρο
θα σε ξεχασω,θα σε σβησω
λευτερος,παλι να ζησω
μονο να,μολις βραδιασει
ελπιζω,λεω...ισως
αυριο θα'ρθει,θα ειν'ο κηπος
ολογιομος χρωματιστα λουλουδια
να'ρθει το πρωι Θεε μου
ανασα μου και θησαυρε μου
η φαντασια μου τα φταιει
καστρα,με αμμο φτιαχνει
ερημια,αχ το φουστανι
κοκκινο της φωτιας φορουσε
ελεγε,δε θα ξεχνουσε
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-08-2015 | |