Η Κορη Τησ Ομιχλησ Δημιουργός: rania.foka@yahoo.co.uk Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ
κατεβαίνει η ομίχλη σιγά-σιγά
κατεβαίνει από τα ψηλά βουνά
έρχεται στη πόλη τη φωτεινή
το πέπλο της παντού να της ρίξει
έρχεται με τη κόρη της μαζί
μια κόρη πούναι τόσο ξεχωριστή
αυτή,αυτή η κόρη της ομίχλης
αυτή μούχει πάρει τελείως το μυαλό
το έχει θολώσει,το έχει βαλτώσει
όσο κι αν είναι αστείο αυτό
αυτή,αυτή η κόρη της ομίχλης
αν και μούχει κάνει τόσο κακό
τον χειμώνα τη προσμένω ανελλιπώς
το πέπλο της έστω να δω, δυστυχώς
αυτή,αυτή η κόρη της ομίχλης
τώρα δεν κατοικεί πια στο βουνό
τώρα κατοικεί μέσα στη ψυχή
τώρα το πέπλο της είναι άυλο
και τώρα πια δεν είναι θολό
αυτή,αυτή η κόρη της ομίχλης
Δημοσίευση στο stixoi.info: 08-08-2015 |