Δουλευονε οι λιγοι για τους πολλους Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δουλευουνε οι λιγοι για τους πολλους
απαξοιωνουν τον εργατη
τον πατριωτη τον νονιμο τον σωστο
κοκα σκαφη και λεφτα
που τα βρηκατε αυτα
δουλευουνε καποιοι για να τρωτε
και να καλοτρωτε
συφιλη χολερα μεθη
ποσο ο φτωχος αντεχει
που δεν σας πεταει στο γκρεμο
να βρει λυτρωμο
δουλευουνε οι λιγοι για τους πολλους
απαξοιωνουν τον εργατη
τον πατριωτη τον νονιμο τον σωστο
βιζιτα παραοικονομια
χαρτζηλικι παπατζηλικι
χασικλικι ρεκλα ξαπλα
πορεια καφε πλαζ
και ολα αυτα ενα κολαζ
μια συνθεση σαπιλας
και καφριλας
αιωνιας ξεφτιλας Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-08-2015 |