Να ζει κανείς ή να μη ζει; Δημιουργός: Δημήτρης Ιατρού Μετά το τρίτο ολονύκτιο ξενύχτι στη Βουλή ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να ζει κανείς ή να μη ζεί
Αγόρασα ένα τέλειο τάμπλετ
Και Θρηνώ σαν άλλος Άμλετ
Να ζει κανείς ή να μη ζεί
Με πρόεδρο Βουλής Ζωή;
Αν ήταν η μαντάμ Σουσού θα φορούσε φασαμέν
Και υποκλίσεις στη σειρά οι άλλοι και οι μεν
Ξυπόλητοι τα πόδια μας να καιν
Χορούς κυκλωτικούς χορεύαμε
Και λόγους στη Βουλή ο fatty Ben
Με ψήφο λευτεριά γυρεύαμε
Τα μνημόνια να σχίσουμε
Την Ευρώπη να ξεσκίσουμε
Έλα όμως που λεφτά χρειάζονται
Και οι μάγισσες κουράζονται
Θαύματα δεν κάνουν στον καιρό μας
Μένουμε στον κακό τον εαυτό μας
Να ζει κανείς ή να μη ζεί
Και με πρόεδρο τη Ζωή;
Ιδού λοιπόν η απορία
Ήρθε η ώρα για πορεία
Ώρα για μομφής εκδήλωση
Στη Βουλή η διαδήλωση
(Άλλος ένας και φύγαμε)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2015 |