Ποιά πανσέληνος να κρύβει τα όνειρα μας Δημιουργός: vasilis g., Βασίλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ποιά πανσέληνος να κρύβει τα όνειρα μας
σαν άσπρο νέφος τα σκεπάζει η σιωπή
στούς ίδιους δρόμους μας γυρνάν τα βήματα μας
εκεί που δώσαμε το πρώτο μας φιλί
σε ποιά μοίρα να της δώσω το όνομα σου
ποιά θα κάνει να' μαστε πάλι μαζί
δεν με νοιάζει το καινούργιο αίσθημα σου
ξέρω πώς δεν θα κρατήσει για πολύ
ίδιο δάκρυ θα κυλάει στα μάγουλα μας
δεν θα νιώσουμε μια όμορφη στιγμή
την αγάπη ας την κάνουμε δικιά μας
είναι κρίμα να μην είμαστε μαζί.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-08-2015 |