πάντοτε σε αγαπούσα Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλημέρα και να περάσουμε όμορφα, όσο μπορούμε!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΑ
Ας μην έγινες η καλή μου,
Σε αγάπησα τρελά,
Πάντοτε μες στην ζωή μου,
Σε είχα πολύ ψηλά.
Πέρασαν πολλά χρόνια,
Και η φιλία μας κρατά,
Ανθίζουν στα δέντρα τα κλόνια,
Έτσι θα είναι και μετά.
Ας μην πήρα το φιλί σου,
Δεν είπαμε λόγια πικρά,
Δεν σβήνει η θύμηση σου,
Όπως ήμασταν μικρά.
Περάσανε τόσα χρόνια,
Ο ένας για τον άλλο ρωτά,
Νιώθει αδερφική συμπόνια,
Κι όλο καλομελετά.
+ 27/8/15
Παντελής-Καλλιοπίτσα.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-08-2015 | |