O δοκησίσυφος Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Γιάνη άλλο οικονομία άλλο μυθολογία και άλλο παραφιλολογία Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΔΟΚΗΣΙΣΥΦΟΣ
Ο Σίσυφος έδωσε στον κόσμο την ελπίδα
και ο Προμηθέας την φωτιά
και σένα που ένας Σίσυφος σου έδωσε την πρωτιά
τώρα ως Δοκησίσυφος του λες δεν έχει ελπίδα
και με μια πέτρα στο λαιμό στην θάλασσα σου πήδα
Ένα είναι σίγουρο δεν σε λένε Πελοπίδα
γιαυτό και ως δοκησίσοφος με αυτά που λες
χρειαζόμαστε ασπίδα Δημοσίευση στο stixoi.info: 31-08-2015 |