Η Νικοτίνη Με' Φθειρε Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΝΙΚΟΤΊΝΗ ΜΕ' ΦΘΕΙΡΕ
Η νικοτίνη με' φθειρε
καίει τα σωθικά μου
κιτρίνισαν τα χέρια μου
πονάει η καρδιά μου
Έφυγες και χαθήκανε
για μένα οι αξίες
όλα τα βλέπω παρελθόν
σβησμένες ιστορίες
Έφυγες και κατέρρευσα
σαν χάρτινος πια πύργος
έφυγες και εχάθηκε
για μένανε ο ύπνος
Δεν έχω το κουράγιο πια
ν' αλλάξω την ζωή μου
καλύτερα να μου' παιρνε
ο χάρος την πνοή μου Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-09-2015 |