~*~ Βρες Τς Ζήσης Νόημα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα https://www.youtube.com/watch?v=eZevEK31pGA Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Βρες Τς Ζήσης Νόημα *~*~*~*
. . . Υπάρxει . . . Τς Καθάριες περαστικές
Ψυxαναζαιμιές Θεόπνευστα Άρxει ! ! !
Βιωματικά Υφίστανται ΤρυφεροΔιαδρομές
κειες που λουφάζεις ακατάπαυστα
στην Ανθρώπινη Σκιά Αγγελομορφήν
να Σαγηνο ~ Εδρεωθείς . . .
στα κιτάπια ενός τουριστικού Πεπρωμένου
να ταιριάξεις Αρεστά να Τοποθετηθείς ! ! !
Στην Αγκάλην του Πουθενά εκλεπτυσμένα
να 'xαθείς ' . . . ΕΝΑ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΝΑ ΓΕΝΕΙς ! ! !
ΤΟ ΓΛΑΦΥΡΟΝ ΖΗΣΗς ΝΟΗΜΑ ΘΕΣΠΕΣΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙς ! ! !
. . . Λυσσομανεί Ανέμελος Άνεμος τς Αγαπώς
δυο Γυαλισμένα φιλικά καθάρια ΤΑΠΕΙΝΟΒλέμματα
Αφινιασμένος ο Φθινοπωρινός Μπάτης
στο ΧΙΛΙΟΠΟΡΠΑΤΗΜΕΝΟΝ 'Αθως . . .
ΡΥΘΜΟς ΨΥΧΗς ΜΟΝΑΧΟς .&_
*~*~*~*
. . . ΕΝΑς ΡΟΚ ~ ΠΑΛΜΟς
ΣΑΝ . . . ΑΣΗΜΙ
ΣΑΝ . . . ΧΡΥΣΟς
Α Τ Ο Φ Ι Α ~ ΑΛΗΘΙΝΟς .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΝ
Κ/Δ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
ΛΑΜΠΕΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ
ΚΑΛΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2015 |