Η Μπόνι Δημιουργός: Αναπάντεχος, Κ.και Γ. Καλημέρα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Η ΜΠΟΝΙ
Με υπερβολικά ποσά
για λούσα και για γούστα
δεν μπορώ ν'αντέξω
το κάθε λίγο έξω
λεφτά να σπαταλάς
για να λες έτσι πως μ'αγαπάς
Θυμάσαι όταν είδαμε
τον Κλάιντ και την Μπόνι
αυτή δεν ήταν μόνη
αλλά και οι δυο μαζί
βουτούσαν τις τράπεζες
κι'εκείνη στο τιμόνι
έβγαζε μεροκάματο
γιατ'ήτανε τσαμπιόνι
Πες γιαυτό καμιά ιδέα
να την βρίσκουμε παρέα
κι'οχι να μου τα τρώς κανονικά
άσε τις δικαιολογίες
και όλο το τραινάρεις
ότι δεν έχεις δίπλωμα
και δεν ξέρεις να παρκάρεις Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2015 |