Δημοσιογραφια - Δημιογραφια Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι Δημοσιογραφοι ειναι και Δημιογραφοι
με οσα τους συμφερουν ή τα αφεντικα τους
καινε οικογενιες και προσωπα
και λειτουργουν απροσωπα
τις ειδησεις επιλεγουν καμια φορα
κανουν τα ματια τα στραβα
πριν τις εκλογες καποιους καινε
και μετα τιποτε δεν λενε
οι Δημοσιογραφοι ειναι και Μυθηστοριογραφοι
απομιμηση των συγγραφεων των ωραιων
δρακους πλαθουν οποτε θελουν
και νομους παραβαινουν Δημοσίευση στο stixoi.info: 09-09-2015 |