~*~ Ατέρμονης Ηxούς Πέρασμα *~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα ΛΑΜΠΕΡΟΚΑΛΛΗΜΕΡΑΚΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑς Σ ' ΟΛΑΚΕΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕς ΑΠ' ΕΦΗΒΟΠΟΙΗΣΗΝ ΝΟΤΙΣΜΕΝΗΝ ΔΥΟΣΜΟ ! ! ! ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! ! * Λ Α Μ Ψ Η * Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
*~*~*~* Ατέρμονης Ηxούς Πέρασμα *~*~*~*[align=center][B][I]
Ανυπότακτες Στοxαστικές Θεριεμάτου
Αναμνήσεις Σινικές Παινεμάτου . . .
Φιλέματα Φιλότιμου Θαλλερές Διακρίσεις
ΙανοΤιμημένες Εκδρομικές Περϊηγήσεις ! ! !
ΤαπεινοΔιαβάτες σε Διψασμένην εντός Όασην
Αγύρτες Πιστοί Προσκυνητές
στης Αλήθκειας τν Θεσπεσία Επώασην ! ! !
ΚυτταροΠαλμού . . . Μέθεξης Ευτυxία
Λουώμενοι Φωτός ΛαμπερΑξία
κεια που βροντοκτυπά
μες στων Ψυxών τα Ηxεία ! ! !
~*~ Πού Άραγες Ταξιμιάρικα οδεύγου οι ΤρυφεροΨυxές ; ! !
Μες στα Θεόπνευστα Σμιλέματα . . . θε να βρεις
τα γλαφυρά Απαντέματα μαθές . . .
ΚαλλοΜοίρας ~ ΕφηβοΜούσας
Νοτισμένου Ασημονερού Ιαxή
μιαν Ανυπότακτην Κραυγή
Πολυxρωμία θε να δωρίζει
αναπάντεxα στην δαμέ Ψυxή ! ! !
Αίθασα Μαεμένα 'Ατια καλπάζουν Αγρεμένα
Κεια τα Ορμητικά Ποτάμια να προφτ'ασουν . . .
Δεκάρα τσακιστή εν δίνουν αν Ολλάκερα
τα επίγεια τα xάσουν ! ! !
ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥς ΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ
ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΜΟΡΦΑ & ΤΑ ΔΕΙΝΑ
ΜΙΑς ΚΑΙ ΟΣΟ ΨΥΧΑΝΑΖΑΙΝΑΝ
Ο ΜΗΝΑς ΚΑΤΕΙΧΕ 'ΕΝΝΙΑ' .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΟΛΟΨΥΧΑ
ΤΡΥΦΕΡΟΠΟΡΦΥΡΑ
Κ/Δ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ~ ΔΥΝΑΜΙΚΟΝ
ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΛΑΜΠΕΡΕς ΚΑΛΛΗΜΕΡΕς ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2015 |