Μ'αγαπαει Δε Μ' Αγαπαει Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΞΑΠΛΩΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ
Μ` ΕΝΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΟΞΑΡΙ
ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΘΑΡΡΩ
ΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΘΕΟ
ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙΣ ΑΝΕΜΩΝΕΣ
ΠΟΥ`ΝΑΙ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ
ΓΥΡΤΑ ΜΩΒΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ
ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΡΑΚΙΑ
ΚΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥΛΕΣ
ΚΙΤΡΙΝΩΠΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ
ΠΥΚΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΧΑΜΟΜΗΛΑΚΙΑ
ΜΕ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ
ΚΙ` ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΩ
ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ ΠΟΡΦΥΡΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΗ ΟΙ ΧΑΡΕΣ
Μ` ΑΓΑΠΑΕΙ ΔΕ Μ` ΑΓΑΠΑΕΙ
ΜΥΑΛΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΠΑΕΙ
ΣΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΤΙΣ ΡΑΧΟΥΛΕΣ
ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙΑ
ΤΗΣ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ ΧΡΟΝΑΚΙΑ
ΖΗΛΕΨΕ ΒΓΗΚΕ ΚΙ` Ο ΜΑΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΙ ΟΛΟΔΡΟΣΟ ΘΑ ΠΛΕΞΩ
ΑΝΟΙΞΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΘΕΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ
ΧΟΡΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΩ
ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΥΣΩ
Σ` ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ
ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΓΗΣ
ΓΙΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΔΑ ΜΙΚΡΑΚΙ
ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ
ΜΑΗΣ 2013 Δημοσίευση στο stixoi.info: 10-09-2015 |