Φτερά θα βγάλω,θα χαθω Δημιουργός: ΑΜΑΡΥΛΙΣ Της φυγής Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θα φύγω μ ένα θαλασσι φουστάνι
Σε περιβόλια στη Τοσκάνη
Θα βάλω κι ένα μπλε καπέλο
Μόνη θα πάω όπου θέλω
Τσιγάρα θα βάλω σ ένα σάκο
Ένα μαγιό γαλάζιο λουλουδατο
Στις Αλκυόνες θ αραξω
Τα χελιδόνια να κοιτάξω
Ξυπόλητη σε παραλίες
Ζωή,σ ελεύθερες πορείες
Μπάνιο θα κάνω όλη μέρα
Και θ αναπνέω εγώ αέρα
Τα βράδυα,θα κοιτώ τη πούλια
Τη μέρα τα θαλασσοπούλια
Μες σε βαρκουλα θ αρμενιζω
Την αύρα της θα τη μυριζω
Παπούτσια,ρούχα,δε θα έχω
Παράδεισος θα τον κατέχω
Στον Αη Νικόλα θα πηγαίνω
Να ζω ζωή,να μη πεθαίνω
Και θα γυριζω,γυριζω ολημερίς
Όπου γης,εκεί πατρίς
Άμα βαρεθω θα πάω άλλου
Μπορεί να φτάσω Μαλιμπού
Τον Καββαδία θα θυμάμαι
Στην άμμο θέλω να κοιμάμαι
Δίχτυα θα χω να ψαρευω
Τίποτα άλλο,δε γυρευω
Εκεί θα μείνω,δε θα ρθω
Φτερά θα βγάλω,θα χαθω Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-09-2015 | |